maandag 2 januari 2012

Een nieuw jaar… een nieuw begin…

De Dacia Site van Nederland 02Het is zover, het mcvjournaal houdt op te bestaan als zelfstandige site.

Vanaf 1 januari is het mcvjournaal een onderdeel van De Dacia Site van Nederland.

Wat gaat er allemaal veranderen ? Eigenlijk niet zoveel, alleen worden alle artikelen gepubliceerd op De Dacia Site van Nederland en gedisplayd op het mcvjournaal, de feitelijke info blijft dus op De Dacia Site van Nederland staan.

Waarom deze wijziging ? Na de publicatie van zo’n 1000 artikelen en meer dan 5000 foto’s is de beschikbare ruimte op mcvjournaal bijna op en het verwijderen van artikelen en foto’s is, wat mij betreft, geen optie.

Dus op zoek naar een alternatieve mogelijkheid waarbij ik meer ruimte tot mijn beschikking heb, maar toch het mcvjournaal op een eenvoudige manier kan blijven voorzien van alle info. Na het uitproberen van diverse mogelijkheden (websites) bleek dat het eenvoudigst te gaan via Wordpress.

Het resultaat daarvan is uiteindelijk De Dacia Site van Nederland geworden.

De Dacia Site van Nederland 01

Natuurlijk hebben veel bezoekers al gemerkt dat er het een en ander aan de hand was, het ontwikkelen, uitproberen en overzetten van de informatie is behoorlijk arbeidsintensief en vergt de nodige maanden. Hoewel de meeste informatie vanuit het mcvjournaal naar De Dacia Site van Nederland is overgezet, zijn we met dat proces de komende maanden nog wel bezig.

Aangezien het toch redelijk eenvoudig is om info vanuit De Dacia Site van Nederland door te sturen naar andere sites, hebben we de wijziging meteen aangegrepen om een aantal modelgerichte sites te ontwikkelen: 

De Dacia Site van Nederland 03De Dacia Lodgy en Logan MCV Site

Op deze site worden alle artikelen die te maken hebben met de nieuwe Dacia Lodgy, de Dacia Logan MCV en (hopelijk ook verkrijgbaar in Nederland) de nieuwe Dacia Logan II Sedan gepubliceerd.

Maar natuurlijk ook al de algemene Dacianieuws voor zover dat te maken heeft met de Dacia Lodgy en Logan en natuurlijk alles over techniek en tuning voor wat betreft deze modellen.

 

De Dacia Site van Nederland 04Alles over de Dacia Duster

Hierop staat en komt alles te staan wat betrekking heeft op de Dacia Duster, alle uitvoeringen, zowel de 4x2 en de 4x4 als ook de benzine, diesel en de LPG uitvoeringen. Heel veel testen van de Dacia Duster ook tegen de meeste concurrenten.

Natuurlijk vergeten we ook het Dacianieuws niet, zolang het maar met de Dacia of Renault Duster te maken heeft.

 

De Dacia Site van Nederland 05De Dacia Sandero en Stepway Site

Voor de Dacia Sandero en Stepway Site geldt hetzelfde als voor beide bovenstaande sites.

Alles over de Dacia Sandero en de Dacia Sandero Stepway komt of staat op deze site.

Op deze staan staan echter ook redelijk wat info over de andere modellen, maar dat heeft weer alles te maken dat deze site gefungeerd heeft als “probeer” site.

 

De Dacia Site van Nederland 06Dacia Techniek en Tuning

Alles wat met techniek, tuning, tips, pimpen, veilig rijden, banden, diverse testen van bijvoorbeeld dakkoffers en dergelijke vind je allemaal terug op deze site.

Dus wil je wat gaan wijzigen aan je Dacia is dit samen met de Dacia Vraagbaak de “place to be”.

De Dacia Vraagbaak, Prijzen en specificaties en de Poll blijven exclusief op en voor het mcvjournaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten